beeldende kunst van hier en nu

Expositie tijdens Open Stal

HellegersKuitwaard 9191Tijdens OpenStal 2018 is er een expositie ingericht in BusinessCentre Bercoop met de prijswinnaars van de afgelopen 3 HMK edities.
Er staan 5 bronzen beelden van Guus Hellegers, winnaar in 2006, er hangen 3 schilderijen van Christiaan Kuitwaard, winnaar in 2012 en Peter Hiemstra, winnaar 2015, heeft ook 3 beelden ter beschikking gesteld. De smaakvolle expositie is, onder het genot van een drankje of verkoelend ijsje te bewonderen in het BusinessCentre.
Vanaf 4 oktober a.s. gaat de officiële Hannie Mein Kunstprijs weer van start met de expositie in de Hannie Mein galerij in Home Center Wolvega.
Tijdens deze expositie van professionele Stellingwarver kunstenaars kunt u ook uw mening kenbaar maken en krijgt de uw favoriete kunstenaar wellicht in 2018 de publieksprijs.
Dus kom, kijk en kies!

HMK expositie
Van 13 oktober t/m 17 november 2018
Hannie Mein galerie
Home Center Wolvega (1e verdieping)

HM Logo St. Hannie Mein Kunstprijs
Secretariaat: p/a Westermaad 5
8431 TA Oosterwolde

De carrière van Hannie Mein was zeer succesvol en haar werk wordt, mede door het zo kenmerkende karakter, tegenwoordig verzameld door een steeds groeiende groep liefhebbers. De waardering voor haar werk en kunstenaarschap blijkt ook uit de in 2006 in het leven geroepen ‘Hannie Mein kunstprijs’.